Playdo

TURVALLISUUS JA VIRIKKEELISYYS OVAT LEIKKIALUEEN TÄRKEIMPIÄ OMINAISUUKSIA.
PLAYDO-ULKOLEIKKIVÄLINEET KOTEIHIN, TALOYHTIÖILLE, PÄIVÄKOTEIHIN JA LEIKKIKENTILLE TÄYTTÄVÄT JULKISILTA LEIKKIPAIKOILTA VAADITUT EN 1176 TURVASTANDARDIT.

LAPSILLE TEHTY

Lapsi leikkii ja liikkuu luonnostaan. Lähiympäristön tarjoamat virikkeet ruokkivat lapsen mielikuvitusta ja houkuttelevat tekemään, kokeilemaan, hassuttelemaan, oppimaan. Hyvin suunnitellulla, mukavalla pihalla viihdytään. Vartavasten pihaleikkeihin suunnitellut välineet innostavat yhä uudelleen ja uudelleen. Niin kotona, päiväkodissa, leikkipuistossa kuin koulussakin.

OPPIMISYMPÄRISTÖ

Parhaimmillaan pihaleikkivälineet saavat lapsen mielikuvituksen liikkeelle, kehittävät hänen koordinaatiokykyään, ajatteluaan ja vahvistavat lihaksia. Pihaleikeissä opitaan myös yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. PLAYDO-pihaleikkivälineet tukevat lapsen omaa tekemistä, lapsen näkökulmasta, oikeissa mittasuhteissa.

LAATUA LEIKKIJÄLLE

Leikki on lapsen työtä ja tähän työhön jos mihin tarvitaan korkealaatuiset, turvalliset työkalut. PLAYDO-leikkipuistotuotteemme täyttävät eurooppalaiset ja suomalaiset EN 1176 turvallisuusstandardit ja ne on pääsääntöisesti sertifioitu saksalaisen TÜV:n(Technicher Überwachungsverein) toimesta. Tuotteillamme on vähintään kahden vuoden takuu valmistusvirheiden osalta. Turvallisuus on mielestämme leikkivälineen yksi tärkeimistä ominaisuuksista.

MONIPUOLINEN PLAYDO

Playdo on innovatiivinen, kekseliäs kuin lapsi itse. Monet Playdo-tuotteista kasvavat käyttäjiensä mukana: keinutelineeseen voi kiinnittää kiipeilyköyden, narutikkaat tai riippumaton. Muunneltavista välineistä on iloa pitkäksi aikaa.

VÄRIT JA MATERIAALIT

PLAYDO-pihaleikkivälineet käsitellään nykyaikaisilla pintakäsittelyaineilla. Puuosat käsitellään vesiliukoisilla puusuojamaaleilla, jotka antavat lisäsuojaa puulle auringon ultraviolettisäteilyä ja sinistäjäsieniä vastaan. Painekyllästetyt puuosat ovat kyllästetty AB-luokkaan. Pintakäsittelyaineet eivät sisällä arseenia tai kromia. Laadukkaista materiaaleista valmistetuissa PLAYDO-pihaleikkivälineissä on käytetty selkeitä vuodenaikoja mukailevia, iloisen kirkkaita perusvärejä, jotka viehättävät lapsia ja houkuttelevat leikkimään.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS ON PÄÄMÄÄRÄMME !

Anna palautetta sivuistamme, palvelustamme tai tuotteistamme!

Asiakaskyselymme satoa:

"Saimme taloyhtiöömme todella hienon leikkikeskuksen. Jämerä peli. Hyvä palvelu teillä."

"Olen ihan tyytyväinen toimintaan ja tuotteisiin. Jos nyt numero pitää antaa, niin 9 olisi varmaan passeli."

"Ihan 10 :n arvoiset oli tuotteet, palvelu ja toimitus. Kiitoksia."

"Tilaamamme hiekkalaatikko on ollut hyvä ja tukeva sekä myös ulkonäöltään onnistunut valinta."

"Olen tyytyväinen toimintaanne. Tuote vastasi laadultaan ja toimitussisällöltään tilattua. Myös toimitusaikataulu piti."

"Olen tyytyväinen tuotteeseen. Annan kokonaisarvosanaksi 9. Toimitusajassa oli kohdallani parantamisen varaa. Toimitusaika oli n. 3vkoa. Toki positiivista siinäkin oli se, että minua tiedotettiin viiveestä."

"Tilasin netin kautta hiekkalaatikon. Toimitus oli nopea ja kaikki osat olivat ehjiä ja ruuvejakin löytyi tarpeeksi. Hiekkalaatikko on myös kivan näköinen. Hiekkalaatikko on kovassa käytössä ja toivottavasti kestää useamman vuoden. Olen myös suositellut sitä muillekkin. Arvioisin palvelun numerolla 9. Maksuaikaa voisi olla enemmän."

"Olemme tyytyväisiä toimintaanne, ja arvosanaksi antaisin 9."

"Olin tyytyväinen saamaani palveluun As Oy:n keinun hankinnan yhteydessä, asiakaspalvelu oli hyvä, ja vaikka keinun toimitus viivästyikin kuljetusfirman takia, Teiltä saamamme palvelu oli hyvää ja asiallista, asiakasta ei unohdettu; viesteihin/kyselyihin vastaattiin aina ripeästi ja selvitettiin ongelmat. Asiakkaana pysyin hyvin mukana siinä, missä mentiin. Annan arvosanan 9."